Vægttab: Lær om kost, træning, personlig udvikling, kroppens funktioner, kvantefysik og alt muligt, der kan gøre dig sundere og slankere

1# Søde drikke og mad samtidig – Dårlig kombi 

Drikker du væske med sukker i til et måltid? Så feder måltidet mere. Det gælder også for alkohol, altså vin blandt andet.

Fordi sukkeret er let at spalte og forbruge, så det snupper kroppen med det samme – det er et nemmest – og fedtet lagres derfor i fedtdepoterne. Der forbrændes lidt af fedtet i selve lagringsprocessen, men ikke nær det der kan, hvis blodet ikke var fyldt med sukkerenergi, og vi istedet brugte energien fra fedtet når vi bevæger os.

Fedt er godt og sundt! Uhyre vigtigt for vores nervesystem blandt andet..

Du skal blot drikke vand til maden. Og Alkohol har samme virkning som sukker.

P.s. Jeg anbefaler IKKE sødestoffer istedet for alm uraffineret sukker. Men brug zukrin eller det rene stevia, som erstatning i dit hjemmebag og i din dagligdag.

“Slip fri af din sukkertrang” Læs mere om mit online forløb – hvor du lærer at slippe din sukkertrang

 Læs min Guide om at slippe af med Vand i kroppen

2# Er du sulten eller tørster du?

Når du akut føler sult eller ofte føler sult, ved du så om det er en REEL sult? Eller om det er fordi du er tørstig!!??

Faktisk så kan tørst, forveksles med sultfornemmelse! Så hvis du ikke får nok væske, og du ikke føler tørst. Så kan kroppen finde på at forveksle tørst fornemmelsen med sult…

Spørg dig selv om du får vand nok i løbet af dagen. Mange ved det allerede, at det gør vi ikke. Men det er jo ultra vigtigt for kroppen. og det er ikke sukkerholdige væsker, der er mest behov for. Det er vand.

Så prøv en lille periode at starte dagen med et frisk glas vand. Drikke et lille eller større glas til frokost istedet for, eller samtidig med du drikker noget andet. Og ligeledes ved aftensmaden plus et glas mere før sengetid – kl 20 for eksempel. Og se hvad det gør ved din sult!!

Ps. Et lille trick… Vandmolekyler regerer på positive ord og følelser. Så vandkrystallerne ændre sig til at påvirke vores krop mere positivt og nærende, hvis du for eksempel bare siger tak til glasset med vand, og føler taknemlighed…

3# Muskler forbrænder mens du hviler… 

Du ved det stensikkert, men det er vigtig viden at huske på! Jo mere muskelmasse du har på din krop, jo mere forbrænder du – mens du slapper af. Dit grundstofskifte bliver højere, jo mere muskelmasse du opbygger.

Når du træner med vægttab for øje, er det ubetinget en fordel at træne tung styrke- eller kettelbel-træning, med få gentagelser.

På motionssiden skal du vælge interval løb, og fravælg spinning og zumba. Forskning viser at det stresser kroppen!? Også selv om du bliver høj af det. Men ton det ned i din daglige træning.

UNDGÅ helt langvarig cardio træning. Det nedsætter nemlig dit stofskifte, efter kort tid går dit vægttab i stå – og drik aldrig energi drik mens du træner – du vil forbrænde energi!! Drik vand, det plejer din krop bedst.

4# Sorg og forbrænding

Sorg, både den du er bevidst om eller den som ligger ubevidst, nedsætter din forbrænding. Nogle taber sig meget ved at miste dem de holder af, og bliver sorgen ikke naturligt bearbejdet, så kan den ligge og lure underneden, og på den måde på sigt kreere en nedsat forbrænding.

5# Vil dine celler af med fedtet?

Dine celler har hukommelse! Også dine fedtceller. Og det har den konsekvens, at de vil modarbejde forandring. Altså et vægttab.

Især hvis du har været overvægtig længe eller fra barns ben. En forsker sagde direkte til mig, at det gjaldt om aldrig at tage på…

Men hendes forskning har heller aldrig været omkring, hvad man kan gøre ved at arbejde med sig selv mentalt og med sin underbevidsthed. Den var fokuseret på vægttab med pulverkur og træning
…. Denne udtalelse af min, er ikke for at forringe forskerens udsagn, eller arbejde og resultater. Men fordi det bare er en kendsgerning, at der ikke  herhjemme forskes særligt i, hvad sindet og følelserne har af indvirkning på vores helbred og så videre.

Det siger dog en hel del om, hvorfor det kan være være svært for kroppen af afgive kiloene, hvorfor den instinktivt sætter stofskiftet ned!!

Læs mere om hvordan du booster din forbrænding

6# Olier kan være giftige… – Ups!

Der er kun 2 kendte olier der kan tåle opvarmning. Det er Olivenolie og kokosolie.

Alle andre olier bliver til gift for vores krop, når de opvarmes. De kan godt spises kolde!

P.s Hvis du køber for eksempel ovn-pomfritter, istedet for at skære kartoffel fritter selv, så er de dyppet i olier – typisk de olier der ikke kan tåle opvarmning. Jeg har ikke endnu kunne finde en pose, hvor der er blevet brugt olivenolie for eksempel. Hvilket jeg bare for sjov har søgt efter, jeg foretrækker nemlig de hjemmelavede. Men det bliver da en festdag, den dag producenterne bruger de gode og varmeresistente olier!!

Læs mere om olier her 

Læs og bliv inspireret til at Holde dig sund og velfungerende – ved du for eksempel at jod-mangel giver et for lavt stofskifte?

7# At der er fødevarer, der øger din forbrænding? 

Det drejer sig om:

➽ Hindbær, Vandmelon, Ananas, Ingefær, Hvidløg, Kanel, Chili og Grøn the

➽ Bladselleri, Grønne bønner, Kål, Squash, Spinat, Peberfrugter – vælg økologiske!! Citroner, Limefrugter, Grapefrugter, Ærter, æbler og pærer.

Disse ting kan nemt, sættes dejligt sammen, og komme i en blender eller en juicer, og så får du en sund og heftig grøntsags/frugt juice, som giver dig god forbrænding, høj vitalitet og et meget vitaminrigt boost til dine celler. Det skal drikke med det samme! (Du skal ikke komme ALT i en og samme blanding, der findes masser af juice/ smoothies opskrifter, du kan gå frem efter).

8# Hvorfor er junkfood så slemt? Der er jo salat i!!

Det er fordi, der er en helt utrolig lille mængde næringsstoffer og energi i – og nu taler jeg ikke om kalorier og kulhydraters energi. Men en frekvensenergi, som er kvantefysik og som måles i Mega Hertz = Mhz.

Den vigtige energi tilførsel, som kroppen har brug for, som nærmest er i nul når vi kigger på indholdet i junkfood, helt præcist nede mellem 0-5 Mhz.
Det vil sige at du bliver mæt af tomt fyldstof, som samtidig ikke er af fødevarer, der er økologiske, hvilket betyder mange sprøjtegifte typisk. Det er meget forarbejdede fødevarer, hvor al næring bliver vasket ud og typisk er junkfood serveret med de raffinerede kulhydrater, som skaber ravage i tarmene – så det er bare ikke godt, desværre.

Din krop er med en frekvensenergimæssig tankegang, ligesom din bankbog. Sætter du penge ind, så har du overskud, trækker du for mange penge ud, så kommer du i underskud….

Mad der giver sund og vigtig energi til din krop og overskud i kroppen, 70-250 Mhz:

Broccoli, spinat, grønkål, byggræs, spirer, de fleste grønne grøntsager – saften heraf, salat, avokado, kål generelt, alle de øvrigt grøntsager, frisk frugt, kerner og nødder og urtete..

Mad der hugger energi fra din krop, og skaber et underskud, 0-30 Mhz:

Sovs og dressing

burgere, pizza, pomfritter og al junkfood, kager, is, slik, chokolade, chips og sodavand, al slags alkohol og tobak, saftevand, milshakes, kartonjuice og mineralvand, kød og mejeri produkter, kaffe og sort te.

Din krop har brug for mellem 75-90 Mhz i cellerne, hvilket svarer til det sammen som der er i frugt og grønt. Det giver den retningslinie for dig, at du skal sørge for at mindet 2/3 dele er oppe i øverste liste!!

Syge kroppe indeholder cirka halvdelen!! De mangler ilt, næring og energi. Og er du i denne kategori, så er det vigtigt at vælge op mod 90 % madvarer der indeholder 70 Mhz…

Mads Bo har skrevet bogen: “High on juice” – Drik dine grøntsager. Læs mere om ham her

#9 Hvad stresser kroppen – og forstyrrer vægttabet?

Manglende ilt – stress – traumer og chok – sorg, altså svære emotioner, som vi tit har fortrængt.

En virkelig effektiv ilt tilførsel til din krop er denne kombi: 200 g hytteost, blendet med 3 spsk økologiskkoldpresset hørfrø olie. Budwig kuren. Den kan være hampert at spise på én gang. Det kan gemmes i en lukket mørk beholder, og indtages i løbet af dagen til måltiderne. Men det er set at det kan få kroppen så meget på sporet, at den heler spontant op!

 

 

Kærlig hilsen

Gitte Gade

 

 

 

Gitte Gade - Vægttab