Sukkerafhængighed kan nemmere slippes, hvis du har styr på dit blodsukker!!

 

Her er dine tommelfinger-regler, når du skal have styr på dit blodsukker:

✘ Få gode kulhydrater – fibre

✘ Få nok proteiner

✘ Få gode fedtstoffer

✘ Få styr på din søvn

✘ Få styr på dine mønstre og de vaner der styrer dig – overvind dit underbevidstes magt over vanerne.

Most important – når vi kigger på biokemi!!

✦ …. Er at du skal fokusere på dit morgenmåltid. Det er ret vigtigt at du starter dagen med en god kombination af fibre, proteiner og fedtstoffer. Det giver et perfekt afsæt til et stabilt blodsukker hele dagen.

 

Du behøver ikke går igennem ild og vand – og opkast-fornemmelser, hvis du ikke kan spise proteinrigt om morgenen, hvor du måske er en småt-spiser!!

Så spis lidt grønt, eventuelt noget råkost og nogle nødder, og giv den gas kl 9-10 stykker hvor du godt kan spise proteinerne for eksempel.

 

✦ Så skal du sørge for at få de der proteiner til hvert af dine 3 hovedmåltider. Hvis du vil tabe dig, så skal du lidt over det der er det anbefalede. Som er din vægt x 2 i gram.

Men husk at 100 gram rejer ikke svarer til 100 gram protein. Der er 24 gram protein i 100 gram rejer.

Next most important – når du vil væk fra “at slide i det” med at slippe vanerne!!

Så er det at få hjælp – til at omkode din tilknytning til det sukker.

➽ Hvorfor vente til imorgen? Hvor mange gange skal du prøve, og ende med samme resultat: at du får sukkerflip og lander lige tilbage i “vane-folden” igen.

Du kan faktisk få fjernet de tilknytninger du har til sukkeret!

Få fjernet alle dine ankre på det…

… og alle dine indre sabotører. Der ikke vil makke ret, når du forsøger at drosle ned i sukker indtag – eller helt at komme væk fra det.

Kontakt mig lige her

Tilbage til det biokemiske:

✦ Få gode fedtstoffer, som nærer dig og ikke forgifter dig.

Det er især opvarmede olier der er skadelige. Gå efter olivenolie og kokosolie til opvarmning.

Alle andre olier kan ikke tåle varmen, og de kemiske ændringer der sker ved opvarmingen, gør at fedtet bliver skadeligt for din krop. Men de kan bruges kolde!!

Som noget helt nyt, så er der nu viden om hvor meget ravage der kan opstå i din krop, når du ikke får nok omega 3 i din kost.. Fiskeolier.

Det er nærmest umuligt at indtage nok..

FORDI vi får alt for meget omega 6 ind. Plante fedtstoffer.

Vi er skabt til at fungere optimale med et forhold på 1:1 op mod forholdet 1:5 imellem de 2 fedtstoffer.

De fleste danskere ligger i gennemsnit på forholdet 1:17 – og det giver dig problemer!!

Fedme, demens, gigt sygdomme, kræft og meget mere..

Hvis du skal opveje forholdet 1:17 så skal du spise fisk 3 gange om dagen, nærmest alle ugens dage, og hvem kan det!!?? Plus at du får for mange tungmetaller ind på den måde. Dem undgår du ved at indtage omega 3 som kost tilskud!!

Se at få købt noget omega 3!!!

✦ Læg din kost om! Tilvæn din krop mere og mere alle de grønne sager.

Det er i dem at du får liv og den reelle næring til din krop og celler!! Plus at de er med til at nedsætte inflammation i din krop – som omega 3 også gør det (når du er i underskud af omega 3, i forhold til omega 6, det giver nemlig inflammation!!!).

Men tag små skridt – hvis ikke du vælger en metode til at ændre hurtigere på sagerne. – Som bistand fra en slanketerapeut, som mig eller en slankecoach, hypnotisør eller lignende.

✦ Find alternativer til sukker du kan bruge som “energi booster” istedet, når du er træt og normalt ville kaste en rittersport indenbords..

For eksempel er rødbede juice med gulerod og selleri, fra Voekel, virkelig god til at kvikker dig!!
Den giver næring!!
….. og den påvirker ikke dit blodsukker så heftigt og negativt som en marsbar!!! Det betyder at du begynder at bryde cirklen!!!

 

NB!!

For at undgå sygdomme skal du have en iltet krop, iltede celler, og du skal af med inlammation!

Det giver, mad der indeholder antioxydanter, nemlig mørk chokolade, gojibær, blåbær, maquibær og acai bær… Omega 3, grønne grøntsager…
Høje megahertz værdier i den mad du spiser, er det du gerne vil have! Helt oppe på mellem 70-130. Det er der i grøntsagerne.

Og det er også de svingninger din krop svinger med….

 

Saucer, junkfood og dressinger for eksempel ligger nede på mellem 0-30 Megahertz.

Med så lave værdier i maden dræner du din krop, du belaster den. Den skal simpelthen bruge uhensigtsmæssige store ressourcer på at komme af med det afffald, som den ikke kan bruge – for det nærer dig ikke. Det svarer til at du hæver 10.000 kr på din konto, hvor du kunne sætte 10.000 kr ind, ved at spise sundt og grønt.

Når vi bliver syge, så falder vores svingninger i kroppen. Man kan måle kroppen og cellernes svingninger. De falder til de laveste niveauer… så oversat, så gør du sig selv syg over tid, ved at indtage for meget mad med får lave svingninger.

Grøntsager ligger højest med 70-130 Megahertz

Frugt

 

Vidste du at hvide pasta, hvidt brød og hvide ris bliver til sukker (Glucose) når det spaltes!? Så en tallerken med pasta og ketchup er sukker med sukker på! Og faktisk er der mere sukker i ketchup end i chokolade…..

 

Derfor er det at det er grove ris, groft pasta og groft brød der anbefales. Der er der stadig mange fibre, vitaminer og mineraler i, det tager længer tid at spalte og er derfor godt for det stabile blodsukker. Men det bliver stadig omdannet til sukker inde i dig!!

 

Læs mere om hvorfor det er så slemt at spise alt det sukker, hvad er det der sker i kroppen

OBS!

Ingefær nedsætter sukkertrang, så det kan du med stor fordel drikke i the, og komme i dine smoothies – eller købe smoothies med ingefær i!!

 

Slip din sukkerafhængighed ved at ændre i din underbevidsthed!

Det kan de færreste gør helt af sig selv – desværre.

For vi er ikke født med den manual til vores hjerne og følelsesliv, der gør at vi lige kan slå det op, google det og sætte igang med den ændring.

 

Men der findes god hjælp at hente hos de forskellige behandlere, coaches og online kurser, der efterhånden findes på nettet.

Din vilje taber nemlig altid til din underbevidsthed – før eller siden. Og dine mønstre bryder frem, når du bliver presset nok.

➽  Min metode til at ændre på spisevanerne, afkobler alle de årsager der er i dig, som gør at du har brug for at spise for meget. Både af sukker og af mad.

Samtidig med at din “historik” – din hukommelse om al den nydelse, du føler når du spiser søde sager, eller stor portioner god lækker mad, den neutraliseres, så det ikke fænger dig som før.

 

Det arbejde gør dig mere robust og stærkere, og det ændre ved at du skal bruge din rene viljestyrke for at gennemføre et vægttab.
Det letter selvsagt hele processen til forandring af din kost, at få sluppet dine tilknytning til mad, bestemte madvarer og retter – eller til sukker.

 

NB!

Du har både ydre ting, der udløser din trang til mad eller sukker, og indre ting. Det kan være synet af en tankstation. Eller at du keder dig, eller føler dig ensom.

Det kan være tanken om “fri og ahhh weekend” der minder dig om guf og familiehygge. Som ikke rigtig kan blive ligeså hyggelig uden det der guf, eller den der lækre middag, hvor du får spist alt alt for meget.

OG det er altså bare et instinktivt drive i dig til at få det godt – så hurtigt som muligt….. ved at spise mad og sukker.

For det vi allerhelst vil er: At have det godt!

 

Det betyder at din krop og din hjerne altid leder efter den nemmeste måde at nå dertil på.

Hvilket er blevet maden eller guffet for rigtig mange mennesker, som rygning, computerspil, overarbejde, overtræning og spiritus er blevet det for andre… (Kombinationer er også meget velkendt!).

 

Kærlig hilsen

Gitte Gade

Gitte Gade