Din investering?

Den vil være 1250 kr. pr. session. MEN det kan komme ned på 1000 kr. pr session, ved køb af 5 gange samlet. Hvor du stadig kan betale pr. gang.

Book tid til en GRATIS afklarende samtale med mig. Find ud af hvordan jeg kan hjælpe dig: 26 23 57 51 eller mail@stopemotionaleating.dk

Hvor lang tid tager det pr. gang?

De individuelle sessioner varer halvlanden time pr. gang.

Hvor tit skal jeg komme?

Det er normalt at komme her hver 3. eller hver 4. uge. 

Det kan hænde, at det er mest hensigtsmæssigt at komme oftere, men det vil kun være i de situationer, hvor dine mønstre er særdeles genstridige, og effekten daler brat hurtigt.

Det kan også hænde at du er top utålmodig, og vil have sat heftigt fut under tingene, så er ugentlige møder ret gode, og matcher den utålmodighed du har på at mærke forandring og resultater.


Er det en laaaang procedure jeg skal se frem til eller ..? 

Nej tit ikke! Men.

Arbejdet spænder mellem alt fra at forløse dybe sorg temaer, svigt, følelser af afvisning eller bearbejdning af eksistentiel ensomhed blandt mange ting. Til det lettere følelsesmæssige arbejde, ved at bryde vanerne. Så det kommer an på dig faktisk..

Vi søger efter den kortest mulige vej til størst muligt resultat.

Et eksempel på en vane kunne være: “Nu skal vi hygge”, og det er med kage og søde sager – og grøntsags-stænger er bare NOT hyggelige…. vaner som at, når du tanker bilen, så kommer der, nærmest af sig selv, en cola eller en hapsdog med ud i bilen…

Præcist hvad du kommer til at gennemgå af teknikker, det afhænger af dit sind, så det er en individuel afklaring. Men det er på et skelet af Hypnose, NLP teknikker, healing og Tapping (TFT og EFT kender de fleste det som).

Så i sessionerne laver vi rå bearbejdning og transformering af dine vaner og tankemønstre. Det er dem, der sætter fokus på arbejdsområderne og giver stof til hjemmeøvelserne, og får dig sikkert ud af klørene på for eksempel sukkeret, og igang med dit vægttab.

 

Som sagt er du meget velkommen til at kontakte mig, og aftale en tid til en afklarende samtale, som kan gøre det nemt for dig at afgøre, hvorvidt du skal booke et forløb eller ej.

Mit telefon nummer er: 26 23 57 51 Du får en hurtig afklaring på hvordan jeg kan hjælpe dig

 

Kærlig hilsen Gitte Gade
Gitte Gade