Slankekur – Hvis du vil tabe dig varigt, så er det ikke slankekuren du skal starte med.

En slankekur er det, langt de fleste tyer til, når vi gerne vil tabe os. Det er det vi kender til, det er det vi hører Slankekur ?! - Bryd vanerne førstmest om, det er kosten der er fokus på. Indtil nu ihvertfald.

Min erfaring er at det er symptombehandling…

…..Og størstedelen af os oplever at det er, eller bliver, hårdt og besværligt at være på kur. Madplanerne er ofte for langt væk fra vores normale spisevaner, så de er svære at implementere i hverdagen efterfølgende.

→ Tit ender vi med at hade kuren og det vi skal spise under den. Vi oplever det famøse tilbagefald, flere kilo kommer på og vi bliver i virkeligheden er mere ”fede”, fordi der er tabt væske og muskelmasse frem for fedt typisk – med mindre du har trænet samtidig.

→ Efter mange eller bare flere kure, er vi godt trætte af at holde øje med kalorier, hele tiden føle dårlig samvittighed, have det stor fokus på hvad der kommer indenbords, det ulidelige i at få trukket endnu et stramt regelsæt ned over vores hoveder og ikke mindst kampen for at gennemføre…

→ I kølvandet går der ofte laaaaang tid, før end vi genfinder motivationen til at prøve at tabe os igen. Eller vi shopper rundt i et uendeligt antal af kure, indtil vi segner og er dybt ulykkelige over at det ikke lykkes. Og rigtig mange ender med at føle sig som de største fiaskoer. Det er bare så ærgerligt, for det er blot strategien der er forkert. ★ Læs om 17 mentale fælder

Det er et faktum, at folk taber sig på en kur, rigtig mange endda, fra meget til lidt. Problemet er at det ikke holder!

Min erfaring er, at varigheden først opstår, når du ændre på vanerne, inde i hovedet dér hvor dine vaner sidder lagret i hukommelse. Det er der jeg gerne vil have at vi lægger fokusset!

Fordi hvis du seriøst gerne vil ændre på dine kostvaner, så skal du have ændret på dit set-up inde i hovedet.

Ellers vil du med 90% garanti promte vende tilbage til det du elsker og plejer at spise, i det øjeblik du slipper kuren – eller du afbryder kuren fordi vanerne er så stærke, at de nægter at slippe.

Så BRYD dine vaner

“How the h*ll do i do that”?Slankekur - Instinkterne/vanerne styrer

Det gør man desværre ikke bare helt nemt, lige helt selv… Med mindre du er godt vant til at arbejde med personlig udvikling og det underbevidste sind.

… Og det er på trods af at du har et meget dybt, stærkt og bevidst ønske om ændring.

Der findes mange coahes der kan hjælpe dig, og mange teknikker der kan løsne op for vanestrukturen. Det er blandet andet EFT-Tapping og hypnose, som jeg anvender, sammen med min clairvoyante indfølingsevne.
Læs om alle spørgsmål til en session hos mig

☆ Problemet er nemlig at du har koblet en masse positive tilstande på dine kostvaner og slikvaner.

☆ Tilstande som nydelse og velvære. Eller trøst, tryghed, til at få og føle overskud, til at føle livsglæde og genmærke forelskelsen i din ægtefælle.

☆ Ja så er dit underbevidste ikke særlig glad for at ændre på noget.

➽ ➽ ➽ Og derfor er det netop hjælp fra mennesker, der arbejder med og har erfaring i at ændre på indre tilstande, der virker.

Det underbevidste er nemlig lidt primitivt fungerende, forstået på den måde at det er konstrueret fysiologisk sådan, at når vi har fundet en god og nem strategi for at få det bedre, så lagres det som LØSNINGÉN i dit ubevidste sind.

Og så modnes eller ændres den beslutning sig ikke, ej heller selvom vi får en masse viden om kost og ved ALT det rigtige….

Med den viden går vi og bruger vores viljestyrke til at tøjle vores forskellige trange til guf og store mængder mad og drikke og til at holde os til slankekuren…

Men igen og igen oplever vi, at den viljestyrke taber til vanens magt – altså underbevidsthedens magt. Det er en præmis vi alle lider under, med alle vaner faktisk

Og der går langt oftest pænt lang tid med at få ændret og implementeret de nye gode vaner, selvom vi synes de er skønne. Èn uges ferie kan ødelægge det hele.

Det er derfor jeg agiterer for at starte med at ændre på de uhensigtsmæssige vaner FØRST. Og så eventuelt gå på kur bagefter, for så er der virkelig en god chance, som en virkelig god chance, for at de kilo der ryger af under den kostændring, at de aldrig kommer på igen.

Skal dit vægttab lykkes er der 4 ting du skal have styr på:Slankekur - Varigt vægttab

✣ Dine vaner – Bryd dem – afskær din emotionelle og mentale tilknytning til de dårlige spisevaner. Få indkodet de nye sunde gode vaner. Det gøres nemmest med professionel hjælp – Den hurtigste løsning, men også den der koster penge

✣ At spise anderledes. Måske mindre, helt sikkert grønnere og sundere. Find den livsstilændring der får dig til at føle dig super godt tilpas, som føles naturlig for dig

✣ Din tålmodighed – Tag det stille og roligt, giv dig selv tid til at vende skuden. Accepter tilbagefald og kom hurtigt op på hesten igen

✣ Din træning: Træn med høj vægt og intensitet. Det giver øget forbrænding, lang efterforbrænding, en strammere krop og mange mange andre fordele.

✣ Dit stofskifte: Hvis du gør alt det rigtige – og altså ikke fejer noget ind under gulvtæppet eller ikke vil indse at du spiser for meget, bevæger dig for lidt, og glemmer at du trøstespiser – og det ikke har en effekt. Så er det et must at få tjekket om dit stofskifte er for lavt.

Læs mere om varigt vægttab

Læs også om “Sådan holder du dig sund og velfungerende”

PS. Har du fået mit nyhedsbrev og læst Bonussen der følger med? “7 næsten ukendte årsager til at en kur ikke virker”….