Gitte Gade Helt privat:

Jeg har en livslang passion for personlig udvikling og for sundhed og ernæring, og har arbejdet med det personligt og med klienter i mere end 15 år.

Derfor er det også naturligt for mig, at bruge kombinationen psykoterapi, kost og kosttilskud og træning som redskaber, til at hjælpe dig med at smide de kilo, du oplever er for meget for din krop og for din tilfredshed med dig selv.

Gitte Gade

 

Jeg har sat et vægttabs koncept sammen, med 3 indfaldsvinkler:

→ Psykoterapi – vaneændring, stoppe selvsabotage og øget selvkærlighed

→ Biokemi – Supernærende kost, der genopbygger din forbrænding, hele din krop og alle dens funktioner

→ Fysik – Træning baseret på neurovidenskab, der gør at din krop vil smide kilo.

Og det er min helt specielle force at jeg har inddraget min terapeutiske rolle, altså psykoterapien, så det bliver væsentligt nemmere at ændre dine spisevaner. Fordi dine spisemønstre typisk har følelser bag sig, som skal håndteres før end de giver slip, og lader dig spise som du vil og ikke som dine følelser siger du skal …

Som behandler har jeg dybe rødder plantet i den alternative verden og i den videnskabelige verden

Jeg uddanner og fornyer mig altid på én eller anden måde, for der er altid en ny spændende vinkel – ifølge mit hoved ihvertfald – på hvordan vi kan forandre os selv. Ændre det vi mærker hæmmer os, og komme tæt på det liv vi længes efter…

Og mine kæpheste er:

→ De metamedicinske tanker om sygdommes og overvægtsproblemers opståen og udvikling, der fænger mig – og behandlingsformen af dem.

Metamedicinsk betyder med danske ord: “De psykiske årsager til at vi får fysiske problemer, sygdomme og symptomer”.

→ Næringsstoffernes helbredende virkninger jeg er fascineret af. Omvendt også hvor mange symptomer vi går og har, på grund af mangel på vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer og aminosyrer (proteiner), som vi ikke ved skyldes mangeltilstande.
Samt hvor meget du kan støtte din krop i processen med at tabe dig, ved at få de rette kosttilskud udover sund og nærende mad! Slippe cravings …

Jeg har altid troet mere på nysgerrighedens magt end begrænsningens. Derfor søger jeg altid væk fra det, der ikke kan rumme at verden forandres – eller opdages på endnu dybere planer.

Det er i min optik imod vores udviklende natur at holde fast i dogmer og hvordan det har været, som princip. Jeg tror på at åbenhed, nysgerrighed og stræben efter det optimale, fører til uendelig viden og fantastisk udvikling.

 

Den “officielle Gitte Gade” lyder sådan her:

Gitte Gade er uddannet NLP Psykoterapeut, NLP Coach, Fysioterapeut, Kraniosakral terapeut, Reiki og Inka healer og Clairvoyant.

I 1996 blev Gitte uddannet Fysioterapeut og startede ud som selvstændig på klinik. Hun arbejdede efterfølgende som underviser i mange år, og har afprøvet flere forskellige brancher gennem årene.

I 2003 havde Gitte Gade taget alle de NLP kurser, moduler og uddannelser der var muligt, op til Trænerniveau – for at kunne undervise på NLP uddannelserne. Samme år gennemgik Gitte Inkainvielsen ovre i Peru, som Elisabeth Jenkins, med Juan Nundes del prado og søn.

I 2007 er Gitte på Debbie Fords “Shadow workshop”

I 2008 tager Gitte første halvdel af Kraniosakralterapeut uddannelsen

I 2010 bliver hun indviet Reikihealer

I 2013 fik Gitte Gade papir på sine clairvoyante evner. Evner som dog har været i brug siden 2004, bare som autodidakt. Som bruges som et underliggende redskab, til at speede op under forandrings arbejdet med dine vaner.

2013 – og frem.. Selvstændig terapeut, med et oparbejdet speciale i at hjælpe kvinder med vægttab.

2015 – Starter Gitte Gade den spændende rejse, uddannelsen til  z-Health instructor er. En neurovidenskabelig tilgang til træning og optimering af kroppen.

2016 – Bliver Gitte Gade færdiguddannet som Health Mentor. En slags naturlæge / heilpraktiker ved Curra – Me

Hvad sker der når du arbejder med dig selv hos mig!?

Du:

✤ Slipper de spisevaner du tager på af

✤ Slipper elevatorvægten

✤ Styrker de sunde vaner – gøre dem til de dominerende

✤ Finder lysten til at bevæge dig

✤ Øger din selvværdsfølelsen og din selvtilliden

✤ Øger din selvaccept og din egenomsorgen

Opnår at elske dig selv, for den du er. Og ikke den du tror, du skal være…

 

Andre temaer

✤ Er faktisk at få dit kærlighedslivet til at blomstre, både for dig som mand og dig som kvinde.

✤ At du kommer lettere ud af livskriser, og perioder hvor det er svært at være dig og finde lysten og gnisten til livet, finde selvværdet frem og få det liv du drømmer om.

✤ Fjerne de indre emotionelle hindringer, der forstyrrer dig i at skabe det liv, du længes efter.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, og få en fornemmelse af om tilliden til at jeg kan hjælpe dig videre frem, opstår. Den er nemlig vigtig for dig!
Du kan ringe på 26 23 57 51
Eller skrive til mig på gittegade.kend.dig.selv@gmail.com

 

….. Fik jeg nævnt, at en af mine stærkeste sider er, at hjælpe dig med at vende dine overbevisninger om dig selv og livet, så de styrker dig fremfor at hæmme dig. Simpelthen ændre på dit verdensbillede omkring dig selv og livet – til den mest ressourcefulde udgave af dig selv.

 

Kærlig hilsen

Gitte Gade