“Aha´er” er den forkortede betegnelse, for de ”Aha-oplevelser” mine klienter og jeg får undervejs i sessionerne.

Værs´go – God fornøjelse….

12 # En lille sjov én….

Kender du det at normalt, når man møder en kæreste, så tager man lidt på!? Typisk fordi man hygger med slik, god mad og hygge i sofaen – eller biffen, hvor maven bliver helt udspilet!! Men “K” her blev enig med sin nye kæreste, at de ikke skulle have et gumleforhold!

Men en ny vane hun dog adopterede, var at begynde at spise havregryn om morgenen…

Havregryn!? Det havde hun ALDRIG forestillet sig hun skulle komme til – “Jeg kunne jo ikke li´ havregryn med mælk på”… Det behøver ikke altid være guffevaner man tillæger sig!

11#  Karina opdagede:

”Jeg kan huske den første session vi havde. Da påstod jeg hårdnakket at jeg ikke spiste for store portioner. Det var mit hjemmebag, chokoladen, de forskudte arbejdstider og derfor dårlig hurtig mad, der var problemet”.

”Det var det også – men det var også portionerne!! Det havde jeg bare slet ikke registreret! Nogle aftner spiste jeg som et uhyre, helt inde i min egen verden. Jeg så nærmest mig selv spise grådigt og frådende. Og jeg kunne bare ikke li´ at se det billede for mit indre. Dybt mærkeligt, men jeg må jo ha´ fortrængt det”.

10# Gitte Gade blev en erfaring rigere:

”En kvinde, i min konsultation, var helt utrolig hurtig til at komme fri af sin sukkertrang. Allerede 3 gang, så drak hun ikke mere sodavand eller spiste marcipanbrød – som hun ellers eeeelskede.

5. gang så var kagetrang og chokoladetrang også væk. Hun var super flittig med teknikkerne derhjemme selv! Og på den måde kørte det perfekt.

Men hun tabet ikke et hak i vægt!! 8 uger uden sukker, og kun få kilo tabt – det er meget underligt.

Årsagen!? Det var at hun ikke ville tabe sig, enkelt nok! Det lyder paradoksalt, for det ville hun jo.

Men hun havde en ubevidst agenda om ikke at ville være attraktiv overfor ”det andet køn”. Hun var simpelthen skrækslagende for at forelske sig og danne en tæt kærlighedsrelation. Kroppen ville simpelthen ikke afgive noget af sin masse. For så blev hun jo smuk og attraktiv og det var lig med fare.

Sådan kan indre dele drille, nej vil hellere sige sabotere, et dybt ønske om forandring. Så kraftig kan de fungere i deres mål om at beskytte dig! Men heldigvis fik hun arbejdet sig igennem det, der lå til grund for den beskyttelse. Og er i dag godt på vej ned i vægt”.

9# Jeanette opdagede:

”Jeg spiste simpelthen alt for meget, når jeg var ude som gæst hos venner eller familie. Fordi jeg syntes, det var uhøfligt at sige nej tak.

Ikke kun uhøfligt, men jeg følte nærmest en sorg i hjertet ved tanken om at sige ellers tak, jeg er mæt”!!

Det opdagende jeg under én af teknikkerne sammen med Gitte. Det var helt sort for mig. Hvordan kunne det være? Det handlede selvfølgelig om noget afvisnings-halløj. Jeg synes jeg var ond mod dem”…

8# Tine opdagede:

”Jeg skulle bare lige med på et mini-kursus, for at komme fri af sukkertrangen og arbejde med at afkode vaner, og måske finde ud af hvilke følelser jeg spiste med…

Og tak skæbne. Da jeg står med Gitte i en øvelse for at styrke ”de gode vaner” – at spise grøntsager blandt andet, kan jeg huske. Så bryder jeg sammen… Jeg vil ikke mere, der hober sig en gammel følelse op, som gør at jeg ikke kan komme igennem med de gode ønsker og tilstande. Som man skulle i teknikken.

Ingen ved noget om det der kommer frem – ingen i verden. Og jeg forsøger at flygte ud, men ret fint bringer Gitte mig tilbage for at få sat ord på….

Hvilket jeg, den dag, synes var noget så tarveligt, men som jeg i dag er dybt taknemlig for, fordi det skulle ud og jeg skulle i gang med at bearbejdet ”det”.

”Det” er en incesthistorie, som er hele årsagen til at jeg har været overvægtig hele mit liv…. Og jeg er godt på vej videre 😮

Skal du slippe fri af din sukkertrang? Læs om mit online forløb her

7# Pernille blev overrasket over:

At hendes cola og snøfel-trang væk efter bare 30 min…. Jeg har altid nydt cola. Den rigtige coca cola! Og det har været noget jeg drak dagligt! Og snøflerne var bare uimodståelige 😮

Men så tapper Gitte på mig, i 30 min. (Det var lige smidt ind for at få startet på at frisætte den afhængighed). Og så kommer jeg hjem, åbner en cola…

Men den smagte bare dårligt! Og jeg kan huske jeg tænker: ”Føj, det gider jeg ikke drikke”. Og det har jeg ikke gjort siden. Og snøflerne, dem ligger jeg dårligt nok mærke til. Har heller ikke spist én eneste siden.

 6# Gina en personlig én:

”Jeg står i mit køkken en dag, og tænker: ”ahhh en cola ville være dejlig nu”! Og så bliver jeg mildest talt p*sse irritteret.

Nu har jeg arbejdet på at komme fri af den skide colatrang, og så dukker den tanke op!!

Og i det øjeblik går det op for mig: Jeg VIL ikke af med cola…. Nydelsen, de befriende følelser det giver… Noget i mig vil simpelthen ikke afgive den benefit”.

Så mig på opdagelse i den del af mig selv, en gang til. Og da opdager jeg at cola fungerer som min aller aller bedste ven! Min eneste virkelige og sande trøst! Min redning – En cola!?? Men sådan var det altså…

5# Katrine opdagede:

“Jeg har mange gange ønsket at tabe mig. Ikke det vilde, faktisk bare 5-6 kilo.

Men jeg har altid kun gået halvt ind i det. Startet, men ret hurtigt begyndt at bruge undskyldninger, bortforklaringer – ”jeg behøvede det jo faktisk ikke” og udsættelser. Det endte med at frustrere mig ret meget.

I en session gik det så op for mig at jeg slet ikke troede ikke på at det kunne lykkes”!? Det gjorde hele forskellen.

4# Lisbeth opdagede:

Jeg har drukket meget Zero, og gået efter sukkerfri produkter…. Hvorfor er jo ganske klart. Men så en dag blev jeg guidet ind i min ”Biokemiske intelligente del”, som Gitte kaldte den. Og til min store overraskelse, så opdagede jeg hvor lidt min krop ønskede Zero og kunstigt sukker! Det var nærmest kvalmende.

Og samme dags aften, så stille min søde kæreste en zero på bordet til aftensmad. Jeg åbner den, som jeg ofte har gjort, men første tår… Føj jeg nåede nærmest ikke til at tage den, for bare lugten. Jeg synes faktisk jeg kunne lugte det sødestof, og jeg kunne ikke får en tår ned.

I dag hverken drikker eller spiser jeg sødestoffer! Jeg kan og vil ikke.

Det bedste ved det hele er at jeg så tydeligt kan mærke min krops signaler nu. Det gælder både med hensyn til maden, men også i alle andre situationer. Så jeg ved meget hurtigere hvordan jeg har det, og om noget er godt for mig eller ikke.

3#  Anna opdagede:

”Sporty Spice har jeg aldrig været – langt fra!!! Har aldrig set mig selv hverken komme til ved uheld eller opleve et ønske om at dyrke reel træning og ha´ det der stramme sportstøj på.

Men sådan kan det gå…. Lige pludselig fra den ene session til den anden, så får jeg den ide at jeg skal til at dyrke motion. Altså jeg får LYST til det!? Og da vi arbejder med den del, Gitte og jeg, da kan jeg for første gang nogensinde mærke det rush, den styrke og den fysiske kraft jeg har i mig, der utrolig gerne vil bevæge mig – på den sporty måde.

Afsted ud at bruge kræfter, aldrig havde jeg forestillet mig at det skulle ske. At jeg nærmest følte mig som en sej løber.

Men hele min identitet har fået en ny side, og jeg er glad for den”!! – og jeg har investeret i farverigt sportstøj :o”

2#  Line blev lykkelig den dag:

Hun mærkede at grøntsager igen og igen – virkede lige så stærkt på hende, som kagerne gjorde det før…. Og kagerne… de drager hende sjældnere og sjældnere.

 

1 # En AHA oplevelse der overraskede en af min klienter:

Hendes primære hindring i at tabe sig, var at den del af hende, der stod for at føle: “Ingenting nytter, det ændre sig ALDRIG, jeg kan ikke tabe mig”… Den del nægtede at give sig, et godt stykke tid, og hun kunne ikke tabe ét gram.

Simpelthen fordi den indre del var blevet en overbevisning og “mente”, at den var berettiget til at være en del af hende – det havde tidligere oplevelser vist var vigtigt at holde fast i.

Og den protesterede kraftigt mod at slippe og forandre sig til en støttende overbevisning. Men da håbløsheden blev fyldt op af håb, som sker i en teknik, så ændrede delen sin målsætning spontant! Til: jeg har fortjent at være glad! Og jeg har fortjent at være slank!

I praksis betyder det, at min klient nu havde fået en overbevisning om at hun fortjener at være glad! Og hun begyndte at tabe sig….

 

Læs alt om sessioner

Læs om det er noget for dig at komme i forløb her hos mig