Hvad er det, jeg selv mener, jeg gør anderledes – for at hjælpe dig igennem et vægttab?

Mit primære fokus er, at få sat lys på, at det er nede i din underbevidsthed, der skal ændringer til, for at nye vaner integreres HURTIGT – og at de gamle uhensigtsmæssige forsvinder. Hvorfor? Læs mere længere nede – det kommer om 8 sek.

Jeg er ikke en slanke coach, Jeg er heller ikke ”bare” en psykoterapeut! Men det er jeg så også alligevel…

Jeg er et produkt af alle de mange uddannelser og kurser, jeg har med mig. Så det er både en terapeutisk, let spirituel og energimedicinsk tilgang jeg har, og giver dig med.

Det betyder at vi får arbejdet i mange dimensioner, hvilket du trygt bare kan lade mig om at styre 😉 Du tillader dig bare, at hengive dig til teknikerne, så er dit arbejde gjort. Det er enkelt, nydende og nemt.

Vi kommer nemlig allerede fra første sekund ind på sporet af, hvad der ligger til grund for din måde at spise på.

Hvad der ligger og styrer dine cravings, altså din trang, og de følelsesmæssige issues der ligger bag.

Og ikke mindst får vi fat i det, der blokerer dig i at opnå dit ønske om at tabe dig, altså selvsabotagen.

 

Mit Primære fokus omkring vægttab

Det der er mit primære fokus er at skabe den forandring, du ønsker i dit liv. Selvfølgelig!

Jeg arbejder med at få vristet mine klienter fri af den emotionelle spisning, stop emotional eating …
Det sker gennem:

 • At bryde det underbevidstes magt over dig og dine vaner
 • At bryde vanerne – omkode dem og indkode nye sunde
 • At forløse de sorger, smerter, ensomhedsfølelser og oplevelser af svigt som ligger til grund for din emotionelle spisning
 • At bearbejde de saboterende mønstre der er i dig, som for eksempel protest mod autoriteter (forældre), som selvsabotage ofte drejer sig om, så det kan lykkes at ændre vanerne.

  Det ender med at du ikke skal bruge maden eller slikket til at regulere dit humør, opretholde dine grænser eller din følelse af glæde i livet!

   

  Jeg mener så afgjort, at den mest oversete ting i vores ”kamp” mod overvægt og vægttab, når den er opstået, er den rå bearbejdning af det underbevidste sind.

 

Hvorfor? Fordi det er dernede vanerne er lagret, og det sted de ligger og styrer dig fra. Ganske enkelt.

At undlade at arbejde på det underbevidstes plan og præmisser, bevirker det som vi ser igen og igen, at vanerne ikke er til at komme af med!!

 

UANSET hvor vidende vi er, kommer vi ikke let af med vanerne – rigtig mange af mine klienter ved nærmest mere om kost, kemi, diæter og især kure end jeg gør. Og vi ved rigtig meget efterhånden…

 • Men viden erstatter ikke vaner.
 • Den giver bare meget mere frustration.
 • Fordi vi ved hvordan det kunne være – men ikke kan skabe det eller fastholde det.

Typisk kan vi kun få vores viljestyrke i spil periodevis, før end de usunde vaner kommer igen.

Der kan godt være lavet om på menuerne! Sagtens sagtens, men de der slikvaner og den der overspiser – De holder bare ikke op med at husere.

Følelserne der kræver opmærksomhed holder ikke op med at skrige og kræve sukker eller mere mad for at dulmes …

Det er stopperne for det varige vægttab.

Og det er, om det gælder spisevaner, kærlighedsvanerne, de-negative-tanker-omkring-dig-selv-vaner, vanerne i sengen eller rygevanerne. Alle former for vaner ligger automatiserede og lagret i din underbevidsthed.

Det er den måde hjernen fungerer på!

Hvorfor vælge en terapeut som hjælper til vægttab?

Fordi psykoterapi er opfundet til at ændre på mønstre, og er genialt til at bearbejde følelser.

Jeg tror på at positiv tænkning, erkendelser og refleksioner kan hjælpe nogle, men desværre er det for langt de flestes vedkommende, ikke det niveau der batter.

Og hvis du sidder med en lille skepis eller frygt for hvad der kommer til at ske med dig, og om det bliver uoverskueligt, så vil jeg blot sige: ”At det er ikke andet end godt og positivt, der kommer ud af det”.

De følelser der arbejdes med kender du i forvejen, nu bliver du bare fri for at føle dem! Eller gemme dem og spise dem væk.

Og hvis det halter med dit selvværd, din følelse af at holde af dig selv, din selvtillid og din følelse af at kunne leve livet som du ønsker det, eller halter at være sand og tro mod dig selv, så er det  fuldstændigt uundgåeligt at du får helet op på de issues også.

Sådan som jeg arbejder, kan det ikke være anderledes.

Og du bliver samtidig fri, til at spise sundt og nærende, som du allerhelst vil.

GODT SÅ!

Nu har jeg skrevet om min begejstring. Så er det er vel også på sin plads, at du får mulighed for at hører lidt fra dem, der har været hos mig – hvis du har lyst!? Sådan for ligesom at ”dokumenter det lidt”.

Læs med her:

★ “Hos Gitte har jeg endelig fået den rigtige sparring til at komme i gang med tabe mig.
Hendes evne til at arbejde med min underbevidsthed, har bl.a. gjort at min sukkertrang er fuldstændig væk.
Jeg har også endeligt forstået baggrunden for mit manglende vægttab – som bundede i en dyb sorg, og oplever nu samtidigt hvordan vægt, mad og kilo faktisk ikke fylder negativt i mine tanker mere.

Alt i alt har jeg lært meget og fået rigtig gode resultater ved at gå hos Gitte.
Jeg har tabt mig 12,5 kg, over 3 måneder på 4 sessioner. Et resultat som jeg slet ikke er i tvivl om er blivende….” ★

Kh `Charlotte

 

★ “Jeg ved nu, at min overvægt overhovedet ikke drejer sig om andet end mine følelser. Det er dér jeg skal sætte ind og pleje mig selv. Jeg har stadig mange kilo at tabe, men de 15 kilo der røg af mig, mens jeg gik hos Gitte, de har været den bedste start for mig. Idag har jeg fuld tillid til at jeg kan klare resten selv, det er jeg meget taknemlig for”.

Lisbeth

★ “Jeg fik brudt min cola og snøffeltrang på én session. Det er så mærkeligt – smagte slet ikke godt da jeg kom hjem!”

Pia

★ “Jeg nyder nu igen at lave mad. Det udtrætter mig ikke længere at tænke på mad. Det er nemt at være sund nu. Og det føles skønt. Alting er blevet nemmere”.

Liz
★ Jeg troede jeg skulle have en ny kur at gå efter, troede at jeg skulle sætte ind med en hel masse. Men dér blev jeg snydt, på den gode måde.
Mine vaner har stille og roligt ændret sig som sessionerne er gået. Jeg elsker mine grøntsager nu, og har fået så mange nemme måder at få en sundere hverdag på. Og alt tankemylderet omkring mad, sundt ikke sundt. Om jeg måtte spise det ene eller det andet. Det er helt væk, jeg spiser og tænker helt afslappet igen. Det er fantastisk

Kh Mette

 

 

Gæder mig til at høre fra dig – Du er velkommen til at booke en gratis afklarende samtale over telefonen, og høre hvordan jeg kan hjælpe dig ud af “emotional eating” og ind i vægttabet …

 

Kærlig hilsen