Har du fået konstateret lavt stofskifte?

• Eller mistænker du, at du har det …

• Eller er du testet hos lægen, hvor testen siger at dit stofskifte er fint – du oplever bare stadig alle symptomerne på lavt stofskifte, du har googlet på nettet …

… og kan ikke få hjælp igennem lægen!?

• Eller bliver du ved med at tage på, er ustyrlig træt hele tiden og oplever at medicinen ikke helt virker …

Så fortvivl ikke  ❤  Der ér hjælp at hente …

Du kan blot søge ind i den Funktionelle medicinske verden, den Orthomolekylære verden eller Heilpraktiker verdenen.

Jeg kan afsløre at der skal sættes Bredt ind.
Hvilket vil sige at du skal have gang i en udrensning  og opbygning af din krop – altså endnu sundere kost, homeøpatiske ampulkure, specifikke naturlige kosttilskud og nogle tests, der viser hvad der er galt.

Altså ikke kun prøve at løse problematikken med med kunstig kemisk stofskiftemedicin, som eneste faktor. Men eventuelt med naturligt stofskifte medicin.
Det kan du ikke få uden ordinering af en læge, men dem jeg anbefaler som hjælp til dig, samarbejder også med læger om det.

 

Det der gået galtLavt stofskifte

Din krop fungerer kun godt og optimalt, når den får serveret det næring den har brug for! Det er helt enkelt.

Og når dit stofskifte ikke længere virker, så er det vigtigt at du forstår, at det er opstået hen over mange år uden den rette ernæring til din krop.

→ Hvor du af flere årsager, ikke har fået spist det helt rette i de rette doser, altså ikke nok mængder af det din krop har brug for – og været undsat for forurening, for hård forarbejdning af de varer vi køber og den konventionelle dyrkningsmåde af vores afgrøder…

→ Hvor du tilmed kan også være født med mangeltilstande. Altså fra fostertilstanden ikke være blevet fyldt nok op med vitaminer, mineraler, fedtsyre og aminosyre (proteiner) – fordi din kære moder ikke var fyldt op

→ Hvor du har været udsat for forurening i kraft af især tungmetaller, der belaster din skjoldsbruskkirtel.
Tungmetaller er virkelig IKKE noget der skal ind i vores krop – uanset hvad hvem-som-helst kan finde på at sige vi kan tåle, i nok så små mængder!

Vi ånder dem ind, vi har det i vores plumper, det er i de vacciner der anvendes, det er i helt almindeligt bordsalt!!! – Bare fordi det ikke må klumpe … Men de er ikke gode for kroppens vitale funktioner.
(Så køb Havsalt, himalayasalt og læsø salt)

På den måde er der mange forurenende faktorer, som vi tit overhovedet ikke er klar over.

Læs mere om For lavt stofskifte

Den brede indsats

(- Mist nu ikke pusten! Jeg vil bare have, at du ved, du kan sætte bredt ind … Der kan tages små skridt af gangen). 

Tests

Det er vigtigt at forstå, at det kræver en indsats at få dit stofskifte tilbage i balance igen. Det sker ikke på ultra kort tid eller med en halv indsats – desværre.

Det kræver at få klarlagt hvad der præcist er galt inden i dig.

Der er 2 vigtige tests til formålet, nemlig en hormontest og en Organix test, som også viser stort set alle ubalancer, samt om dit fedtsyrestofskifte og dit kulhydratsstofskifte virker.

Medicin – stabilisering og erstatning

Du skal have din medicin – allerhelst den naturlige og allerhelst det frie T3 – TYPISK Men det kræver de tests dér, af dine hormoner og dit hormonsystem, for at sætte korrekt ind!

For at vide HELT PRÆCIST hvad der er galt, hvorfor du har lavt stofskifte og hvilken en medicin der er bedst.

Det koster nogle penge, med mindre du kan få din læge til at henvise dig til Herlev sygehus eller tage de relevante tests!

Den normale standart test du får hos lægen, er ikke god nok. De tester ikke nok parametre desværre – endnu. For eksempel er det vigtigt med en spytprøve for at afklare binyrenes funktion – cortisol niveauet, da der er et tæt samspil mellem binyrene og skjoldbruskkirtlen.

 

Homeøpati – genoprettelse af funktion og udrensning

Homøpatisk medicin giver ingen bivirkninger og det stimulerer din skjoldbruskkirtel til at begynde at fungere af sig selv igen! OG den renser ud, så det der har belastet din skjoldbruskkirtel fjernes fra din krop.
Det er en ampul kur du kan får dig lavet, som skal sammensættes så den renser ud i hele din krop og samtidig støtter dine kropsfunktioner i at komme i balance igen.

Kosttilskud – genopbygning 

Så er der kosttilskud …
Der er en grund til at det er gået galt, som jeg startede med at sige, og det ligger næsten altid i en mangeltilstand.

• Mangel på selen og mangel på jod – eller for meget jod!!

• Mangel på vitaminer og mineraler generelt

• Forurening, især af tungmetaller … Som inddirekte skaber en mangeltilstand, fordi tungmetaller hæmmer og ødelægger funktioner i kroppen.

…. Og de mængder af næring der skal til for at du genopbygger så hurtigt som muligt, det svarer til henad 3-4 kg grøntsager om dagen, udover anden mad. Proteiner, fedtsyre, salte … Uden sprøjtemiddel påvirkning.

Det kan jeg personligt ikke nå at spise ej heller kapere i min mave!

Så derfor er det i min optik en ubetinget fordel, at du også opbygges via kosttilskud  – de naturlige kosttilskud vel at mærke og via udrensning.

 

Til dig der endnu kun har mistanke om, at du har lavt stofskifte

Hvis du støder mod en mur hos lægen om overhovedet at få lavet en hormon test, eller at få lavet den rigtige test, selvom du klinisk kan læse dig til og mærker i din krop, at du har alle symptomerne på lavt stofskifte, så kan du få lavet testene Funktionelle medicinere. Et erfarent par jeg kan nævne er kvinden og manden bag Curra me www.currame.com

De anvender Nordic vms laboratorie over i USA til formålet, så du behøver ikke bøvle med at råbe nogen op længere. De samarbejder også tæt med den norske læge Allan Fjelstrup, som kan ordinere den rette medicinske behandling.

Men der findes flere behandlere. Katrine Flindt og En Orthomolekylær Lægepraksis i Lyngby… Inger Forbes med stofskifte salonen, arbejder også med kvinders hormonsystem.

 

➽ En stor hormontest koster tæt på 3000 kr. og det er virkelig en omfattende test, incl den vigtige spyttest!

➽ Og det er også en god ide at få lavet en Organix test, som jeg har nævnt tidligere, der klarlægger hvilke præcise mangeltilstande du lider under – som er medskabere af et lavt stofskifte. 

Med de 2 tests, så har du rigtig god mulighed for at få din krop tilbage i balance, samtidig med at du:

→ Holder dig sund og rask resten af livet

→ Undgår flere livsstilssygdomme….

→ Kan være ungdommelig selv som gammel

→ Kan være glad og tilfreds – for dit humør er også afhængigt af de rette næringsstoffer!!


Det tager selvfølgelig noget tid at få bygget din krop op ….
…. Fuldstændigt afhængigt af hvor medtaget din krop og dens funktioner er selvfølgelig.

Men det er en løbende proces, og du vil løbende mærke forbedringerne.

 

⟶ Du er jo selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig, og få en uforpligtende snak og svar på nogle af de spørgsmål du tumler med.

⟶ Jeg behandler ikke selv længere problematikken for klienter, men kan afhjælpe alle de spisemæssige problematikker.

⟶ Samt afhjælpe de dårlige spisevaner, din stress, det lave selvværd, manglen på kærlighed til dig selv, at lære at tage dine behov alvorligt … alle de emotionelle ting der kan ligge bag stofskifteproblematikken.

⟶ Inclusive at se på den kost du primært får spist, om det reelt giver dig næring nok og hvilke kosttilskud der skal til for at få dig i balance, samt ampulkur.

 

Du kan bare smide mig en sms eller ringe til mig på telefon nr.: 26 23 57 51
Uanset hvad, så ønsker jeg dig alt det bedste…

 

Kærlig hilsen Lavt stofskifte, Gitte Gade

 

Gitte Gade