Lidt om Indre Sabotører….

”Indre dele der kan spolerer et vægttab”!

Det kalder jeg nemlig de dele, der eksisterer i os, som får os til at gøre stik modsat af, hvad vi egentlig ønsker!

Du kender dilemmaet, jeg vil og kan ikke/på den ene side og på den anden side.
Det er også det dilemma mine klienter – og mig selv tidligere – sidder fast i: “Jeg vil gerne tabe mig 10 kg” og så kan jeg ikke lade være med at spise igennem, eller lade de søde sager eller krydderbollerne være… Måske for en stund, men så bryder de gamle vaner løs, og kiloene ryger på igen.

Og det er fascinerende, hvad de indre sabotører kan have af årsag til at sabotere dit inderste ønske om at skabe dig et vægttab.

En kvinde, hun opdagede at en lille, men stærk del i hende – en sabotør – ikke ville tillade at det lykkes at tabe sig, fordi så ville hendes kære moder få ret i at hun var forkert og ikke god nok!!
Så en del af at have svært ved at stoppe med at spise lyst brød, ris og pasta, bundede i en indre protest, som kom til udtryk i en trang til at spise meget af netop disse ting, at proppe sig med dem, for at vise sin protest! (Brød, ris og pasta var samtidig blevet en trøst, som gav følelsen af at være næret og elsket).

<3 Gitte

Hvis du vil lære meget mere om de indre sabotører. Så kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, for der følger der en gratis  MINIGUIDE om de tanker der styrer hvad du spiser, med. Som nok skal sætte dine tanker i spil! Og du kan sætte gange i din forvandling.

Det er nemt og enkelt at framelde dig nyhedsbrevet – men du er hjertens velkommen til at blive hængende, og få en masse gode og relevante og spændende tips. Indlæg om det nyeste indenfor kost og træning – og ikke mindst hvordan du får ændret på vanerne. Dem der ikke er til at komme til livs, og som holder dig fast i at veje for meget.