Emotional Release

 

Her er en lille øvelse til at forløse følelser – emotioner, der sidder og giver ophobning af væske og vand i kroppen.

Den kan bruges på alle følelser du går og gemmer på, eller har mange af.

✣ Det kan være sorg.

✣ Det kan være vrede.

✣ Det kan være frygt.

✣ Det kan være en ikke god nok følelse.

Det eksempel jeg bruger her er vrede – at slippe vreden. Den indebrændte og tilbageholdte vrede giver tit fysiologisk påvirkning som ophobningen af væske i dine ben . Men denne øvelse kan bruges på alle følelser; mindreværd, dårlig samvittighed, ikke føle sig god nok, føle sig uelsket you name it.

Find papir og blyant

Du skriver alt ned, om det du er vred over.

➽ Hvorfor du er vred, hvornår din vrede kommer, hvem der trigger den – det kan være flere.

➽ Hvordan det får dig til at føle indeni – udover at være vred, men det der ligger bag vreden: Føler du dig ikke god nok, føler du dig trådt på og såret. Føler du dig uretfærdigt behandlet – og dermed svigtet. ALT hvad der rumsterer i dig. OG overfor hvem. Hvilke personer i dit liv får dig oftest til at føle alt det her? OG i hvilke situationer.

Når du er færdig med det, tager du et nyt stykke papir.

Her du skriver ned, hvordan du hellere ville have det, når du er sammen med de personer!

Du skriver dit ønske-senarie ned!

Det kunne eksempelvis se sådan her ud:

Jeg er rolig, upåvirket. Jeg kan se bag om det hele, se hans/hendes egen smerte/vrede/mindreværd. Jeg bruger ikke tid på at spekulere over det, jeg siger min mening, jeg siger fra – på en god måde. Jeg sætter grænser. Jeg kan mærke, jeg er respekteret. Jeg respekterer mig selv. Der kommer slet ikke de der angreb eller situationer. Jeg får ikke tendens til at græde. Jeg er fri for dårlig samvittighed. Jeg er fri, til at mene hvad jeg mener.

➽ Til slut tager du dit vredespapir frem igen, mærker lige kort og let alle følelserne – og sender det væk! Ja, du forestiller dig, at det flyver op over dit hoved, til noget der er større end dig selv. Nogle højere og klogere magter, som absorberer det. Ud i universet. Op til Fader himmel, som Inkaerne siger.

Hvis du er meget kinæstetisk, så kan det måske være mere naturligt, at sende det ned til moder jord. Hvor du forestiller dig, at hun absorberer det, der står på papiret – Vores tunger energi og følelser er nemlig rigtig god brændstof for både moderjord, og “de højere magter/Fader himmel”.

Bagefter sidder du et minut eller to og trækker vejret og lader dig fylde op af energi fra Moder jord eller de Højere magter. Du forestiller dig du sidder i et hvidt lys, der går helt nede fra moder jord og op til fader himmel, for at blive i terminologien.

 

✣ Ligesom planterne bruger vores CO2, og vi deres O2. Så bruger vi energien fra naturelementerne til at tanke op, og de bruger vores tunge energi til at tanke op… ✣

 

Vredesbrev 

En lille ekstra: Du kan også lave det jeg kalder et vredesbrev – hvis du er rasende, rasende på en person – lave et vredesbrev til ham/hende. UDEN at sende det! Det skal brændes. Det her er ikke en opfordring til at gå amok på dine omgivelser :o) Det er din private indre proces. Din ophobede energi der forløses.

Bare skriv løs om alt det du er rasende over, alt det du hader ved personen og alle de ukvemsord du har i dine tanker, når du tænker på personen, når han/hun generer dig. HELT uden filter – og det behøver ikke at kunne læses, det du skriver. Lad al din arrighed komme ud på det eller de papirer du skriver på. Også med kruseduller og hak ned i blokken, hvis du pludselig får lyst til at slå.

Når du er færdig, så træk vejret dybt 10 gange med lukkede øjne, sig tak og brænd det.

Rigtig god fornøjelse ❤

Kærlig hilsen Gitte Gade

 

Link til  andre “Tips og tricks”– til at slippe din akutte sukkertrang

Link til “17 mentale fælder” – Hvordan du kan gå og sabotere dig selv