En stram kostplan virker ikke i længden – Den ændre nemlig ikke på dine vaner.

En kostplan kan inspirere dig til nye tiltag! Men efter noget tid, når du støder ind i udfordringer, så små som træthed, så vender du tilbage til det vante….

Din krop arbejder også imod forandringerne, og begynder at crave efter at fylde fedtdepoterne op igen. En kur opfattes typisk af kroppen som en undtagelsestilstand, som vi skal ud af. Så spiseinstinkterne og de mentale, emotionelle mønstre sætter ind med fuld kraft, så snart som viljestyrken svækkes lidt. For eksempel, når et vægttab går istå. Eller at vi ånder lettet op og slapper af, når der er tabt et dejligt antal kilo, og vi er i mål.

2 ting sker typisk, enten får vi ædeflip – i længere tid. Eller også så sniger de gamle vaner sig ind over tid, sammen med kiloene..

Når du kommer til sessioner hos mig, får du ikke en speciel kostplan eller et sæt regler at følge. Det vil sige ingen kur, ingen restriktioner, ingen stive regler.

Men lige nøjagtig den støtte du har brug for.

Det er vanerne vi går direkte efter at ændre.

Så du slipper de uhensigtsmæssige af dem – og få nye gode spisevaner ind.

Men med hensyn til kosten, så får du seriøs sparring, Vi taler om din kost, det du spiser, dine nuværende vaner, dem du vil have ændret og dem du vil have styrket. For det er dét, det drejer sig om.

Og jeg har bestemt mine holdninger, erfaringer og viden om hvad der er bedst for kroppen, som du vil komme til at ligge øre til og drage fordele af, på den gode og inspirerende måde.

Noget af det jeg mener er vigtigt, du får med herfra er:

  • En fornyet tillid til dig selv.
  • En fornyet viden om dig selv.
  • At du finder ud af hvor intelligent en krop du bærer rundt på.
  • At du opdager, hvor sund du faktisk er indeni – og hvor meget i dig der gerne vil nå frem til det sunde!!

Vi ved så utroligt meget om kost idag, at vi nemt kan blive forvirrede.

Jeg er fortaler for at det bliver holdt mere enkelt, men stadig med al den nye viden i baghovedet.

 

Glæder mig til at se dig ..

 

Kærlig hilsen

 

 

 

★ ”Aha oplevelser, fra mine klienter”